Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Kvinna håller om ett barn i skogen och pekar åt höger, solen skiner.

Falu kommun som arbetsgivare

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter och över 200 yrken. Vi är över 5000 anställda och hos oss jobbar ingenjörer, lärare, socionomer, undersköterskor, projektledare, HR-specialister och många fler.

Vi har jobb som märks, vi gör skillnad och tillsammans skapar vi en organisation som är unik vad gäller bredd på kompetens och kunskap.

Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara på våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen.

För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar "Balans i livet". Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena - hur människor mår, blir bemötta och kan växa - eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare.

I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället.

Välkommen till Falu kommun!

Sidan uppdaterad 2024-04-16