Åfesten är slut för i år.

Vi ses igen 2022!

 

Dansbanan

18.00 Popnix

Popnix är Dalarnas äldsta aktiva band med snart 60 år på vägarna. Popnix bjuder alltid upp till en nostalgisk underhållning med den musikaliska bredden ”från Sinatra till Rock N Roll”.

20.00 Larz Kristerz

Larz Krister är Älvdalens stolthet har blivit lite av Åfestens husband genom åren. Bandet slog igenom med dunder och brak när dom vann dansbandskampen 2008 i Svt .

Efter detta har succéerna radats upp och vem minns inte ”jag måste ringa Carina ” och en hel hög med hitlåtar som har släppts under åren.
Otaliga tv program har avverkats och bandet medverkade senast i Bingolotto (28 mars).

22.00 Blender

Blender jobbar hela tiden med att förstärka samspelet med publiken och förmedla positiv energi. Bandet är starkt engagerade i arbetet för återväxten av ny danspublik, men givetvis även i att behålla alla som redan är ute och dansar till bandet idag.

Varumärket Blender präglas av en modern, glad och mycket dansant repertoar och en scenisk framtoning som andas glädje och positivism. Bland arrangörer och publik hör Blender till de mest efterfrågade banden i Sverige.

Blender vann titeln årets dansband 2016 och har figurerat kontinuerligt i olika tv program under senare år. Av många anses Blender vara Sveriges populäraste moderna dansband .

Sidan uppdaterad 2021-06-07